Съветниците гласуваха корекция в поименния списък за капиталови разходи на общината

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 209 | Брой коментари 0
12:10 05.07.2019

Общинският съвет гласува корекция на поименния списък за капиталови разходи на Община Перник във връзка с включването на нов обект „Реконструкция и подмяна на водопроводна мрежа по републиканския път III-1003 „Драгичево – Рударци – Кладница", Община Перник". Решението беше взето след внесена докладна от кмета Вяра Церовска, в която е посочено, че със сключено споразумение от 23.05. 2019 г. между Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Община Перник е необходимо приемането на корекция. Стойността на обекта е 1 343 000 лв, съгласно изготвена сметна документация.

Другите две точки, които гласуваха с мнозинство местните законотворци, бяха за предоставяне безвъзмездно на част от терен за поставяне на „Паметник на белоемигрантите в град Перник" и предоставяне на помещение, частна общинска собственост с площ от 15 кв. м./стая/, находящо се на ул. „Радомир" №1, на „Градски транспорт – Перник" ЕООД, представлявано от Йордан Йорданов Идакиев - управител.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени