Съветници от ГЕРБ - Перник проведоха регулярен приемен ден с граждани

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 231 | Брой коментари 0
07:46 05.10.2017

Общинските съветници от ГЕРБ-Перник Мирослава Николова и Ивайло Богдановпроведоха приемен ден с жители на общината.  Най-често поставяните въпроси бяха свързани с осигуряване на трудова заетост и възможностите, които предлагат програмите за временна заетост.

Един от проблемите, който бе поставен  в рамите на приемния ден, беше свързан счистотата на въздуха в Перник. Общинските съветници обясниха, че Община Перник спечели и е в процес на изпълнение на проект „Разработване на програма за качеството на атмосферния въздух на община Перник 2017-2021“,  като ще получи безвъзмездна финансова помощ, предоставена по оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.”., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на Европейския съюз.

„За нас е важно да сме близо до перничани, защото това е най-верният път да изпълним това, за което сме избрани – да решаваме проблемите на хората“, подчерта Мирослава Николова.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени