Lotus homes

С таен вот избират новото общинско ръководство на ПП ГЕРБ Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 15.06.2020 | Прочитания 401 | Брой коментари 0
21:45 15.06.2020

За първи път таен вот на структурата на ГЕРБ в Перник ще определи новото общинско ръководство на политическата сила в общината, съобщават от пресцентъра на партията в града.

По предложение на зам. - председателя на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия  Красимир Велчев номинациите за общински ръководител, организационен секретар и членове бяха подложени на тайно гласуване, резултатите откоето ще бъдат обявени от Изпълнителната комисия.

Отчетно-изборнотосъбрание на структурата протече при всички санитарни-хигиенни мерки в извънредната епидемична обстановка. На събранието присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, зам. - председателят на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев,областният управител на Перник Емил Костадинов.

Общинският ръководител на ГЕРБ - Перник и народен представител д-р Александър Александров представи отчет и анализ за дейността на структурата през последната  една година. Не бяха спестени допуснатите грешките и уроците, от които следващото ръководство трябва да се води занапред.

"Предстоят много важни избори догодина – първо за Народно събрание, а след това за президент на Р. България. Затова е важно да имаме едно силно и работещо ръководство. Пожелавам ви именно такъв избор и номинации да направите на това събрание", заяви пред присъстващите д-рАлександър Александров

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени