Състезтели от Tiger Team се прибраха с медали от Световна Купа по Кикбокс!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 821 | Брой коментари 0
12:12 20.06.2019

Момчетата от Tiger Team вече носят медали за клуба , града си и страната си! Двамата състезатели , които заминаха за Римини , Италия - Деян Златанов и Александър Киров се прибраха с ПЕТ медала от турнира Best Fighter World Cup.

Това е първият случай , когато двама състезатели  донасят пет медала и то от такъв турнир.

От клуба обявиха , че са много доволни и горди от свършената работа.

"Изключително щастливи сме от резултатите , които се виждат в клуба ни! Момчетата се представиха много добре в Италия и сме горди с тях! Всеки ден се случва нещо ново в клуба ни , разбира се все положителни неща. Естествено като всяко такова голямо начинание има и разни проблемчета така да ги наречем, но те са недостойни да им обръщаме внимание , тъй като позитивите взимат връх в нашите съзнания! Скоро ще има публично изявление и ясно изразена позиция от клуба ни. Иначе залата функционира на пълни обороти и трениращите надброяват 50 човека от 4 годишна възраст до мъже и жени. Както знаете ние сме първите , които обявихме , че ще работим с малчуганите и по-големите през лятото и плана си остава такъв. Ще има изненади и интересни неща през предстоящия сезон. Всеки желаещ да довери детето си на една дисциплинирана и организирана работа в чисто нова зала с инструктори даващи любов към тях може да се обърне към нас. Иначе за нас сега предстоят нови предизвикателства и организиране на мероприятия , живи и здрави да се осъществят, каквито всъщност не са се случвали до сега в града ни! Успех и поздрави на всички ваши читатели!" – казаха за сайта ни  Иван Димов и Кристиян Игнатов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени