mycomputer.BG

Състезателят на „Миньор” Айк Мнацаканян – втори в годишната класация на Федерацията по борба!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 29.11.2019 | Прочитания 591 | Брой коментари 0
14:21 29.11.2019

Голямо признание за пернишката школа по борба – състезателят на клуб „Миньор”  Айк Мнацаканян е класиран на второ място сред най-добрите борци на страната за годината.  Той е и единственият представител на пернишкия клуб сред отличените за годината.

Тайбе Юсеин бе обявена за втора поредна година за №1 в България за годината от родната федерация по борба. Националката защити титлата си на европейското, а на световното взе сребро и олимпийска квота за Токио 2020. Юсеин получи и специална награда – бронзова борцовка, тежаща 6,200 кг, изработена от старозагорска фирма. Фирмата е правена по модела обувки „Адидас“ от старозагорска фирма и ще бъде връчвана ежегодно на най-добрия ни борец за годината.

Нейни подгласници станаха Айк Мнацаканян, трети на световното и на европейското в класическия стил, както и Биляна Дудова, която спечели трета европейска титла в кариерата си в трета различна категория.

„Много съм щастлив, радвам се, че получих това признание. Това е признание не само за мен, но и за целия клуб за който се състезавам – „Миньор” Перник! Радвам се,ч е съм състезател на отбор с традиции, където намерих не само отлични условия, но и много приятели” – споделя Мнацаканян.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени