Състезателите на "Калоян-Ладимекс" отново доказаха, че призовите места най им прилягат

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.06.2018 | Прочитания 750 | Брой коментари 0
15:05 05.06.2018

19 златни медала, 9 сребърни и 8 бронза –индивидуално спаринг и форма.

Купа за първо място отборно при деца (спаринг и форма) 8-13 годишни.

Купа второ място отборно при юношите и девойките (спаринг и форма).

Първо място при девойки –самозащита

Първо място юноши –самозащита

 Това е равносметката от провелия се на 2-3 юни   републикански турнир по Таекуон-до ITF „За купата на Ботевград” за деца ,юноши и девойки. В него взеха участие 185 състезателя от 13 клуба, които мериха сили в индивидуално спаринг , форма и самозащита.Конкуренцията  бе толкова голяма и оспорвана, че трябваше всеки състезател да се бие срещу всеки в категория докато стигне до финала.Да по медали и купи сме на Върха за поредно състезание по таекуон-до  ITF.

 Но въпроса вече не става за медали и купи, те са само един критерии  за труда и работата на треньорите и състезателите.Но вече става въпрос  че всички настоящи и бъдещи състезатели са над медалите.Вече „битките” са за престиж на школата в която тренират, това е оценката на трудът който хвърля треньора за изграждането на един състезател.

Всяка „битка” се базират на правилна методика и стратегия .Всяка „ битка „ е почерка на самата школата.

СК”Калоян –Ладимекс” благодари на всички състезатели за допринасяне и изграждане името и авторитета на клуба, със своите постижения на републикански и международни турнири.Да продължават да защитават името на клуба и да бъдат пример на подрастващите със свойте морални и волеви качества.

Златни Медалисти са;

Виктория Иванова;Ивайло Стефанов;Виктор Аспарухов;Мартин Веселинов;Борис Симеонов;Михайл Симеонов:Мартин Велков;Петя Стефанова:Иван Кирилов;Кристиян Петров;Константин Симеонов;Ивелин Иванов;Фердина Николаева ;Ивет Василева и Василена Борисова.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени