Състезатели на клуб "Файтърс-НСА" Перник сред най-добрите на Европейската кохай купа в Сърбия!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1724 | Брой коментари 0
08:33 08.05.2017

Европейски шампион на 7-ма европейска кохай купа на първенсвото в гр. Суботица / Сърбия/, провело се от 5-7 май 2017 г. в кат.  +53кг /12-13г/ ,стана Александър Христов от карате клуб Файтърс-НСА с президент на клуба Радослав Пенов - 3-ти дан, съобщават от клуба. Алекс имаше конкуренция от 13 състезателя и с 4 страхотни победи успя да стане шампион в неговата категория. Вице европейски шампион стана Калоян Велинов на санбон кумите в кат. -29кг /6-9год./ в конкуренцията на 7 състезателя с 2 победи и загуба на финала. Не успя да стигне до медалите заради травма в кръста Денис Йорданов, който в края на миналата година на Световното първенство по карате-до шотокан, което се проведе в България завюва златен медал. Бронзовата медалистка от световното Вержиния Мирчева  също не успя да вземе медал. Алекс е бронзов медалист от същото първенство!

И четиримата състезатели тренират карате в клуб Файтърс-НСА в гр. Перник с треньор Юлиан Николов - 1ви дан.  От клуба благодарят на всички за подкрепата и за сърцатата и силна игра на това първенство!  

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени