mycomputer.BG

Съпрузи пазят ред на опашки за Черния петък срещу заплащане

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 28.11.2019 | Прочитания 338 | Брой коментари 0

Снимка:nytimes.com
15:07 28.11.2019

Двойка съпрузи предлагат да се редят от името на някой друг на дългите опашки в нощта преди големите петъчни намаления, пред който и да било магазин в градчето Ъпленд, Калифорния.

В социалните мрежи Алексис Гранадос и Стивън Веласкес съобщиха, че всеки от тях ще вземе по 50 долара за услугата и гарантират, че ще осигурят добро място на опашката, а ако клиентът им не е доволен, въобще няма да го таксуват. Идеята е на съпруга, който наскоро е останал без работа и търси нови начини да припечелва. За известно време семейството е било бездомно, но в момента е настанено в социално жилище.

Все повече хора целогодишно предлагат услуги, подобни на тази на Алексис и Стивън, а тази тенденция довежда и до появата на цели мобилни приложения от сорта на Placer, в които всеки да наеме някой да чака на опашка вместо него.

Според Националната федерация за търговия на САЩ в предстоящия уикенд се очаква около 165.3 млн. души да излязат по магазините, за да опитат да се доберат до най-изгодните покупки.

Източник:Manager.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени