С много инициативи кметство "Изток" ще отбележи Световният ден на Земята

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 188 | Брой коментари 0
09:51 17.04.2018

За поредна година в Кметство „Изток” ще бъде отбелязан Световният Ден на Земята. Празникът е подмотото “Земя като една човешка длан” и ще се проведена 20 Април 2018г.

В събитието ще се включат ученици и деца от всички училища и детскиградини, намиращи се на територията на Кметство „Изток”.

В 10.00 ч. щебъдедаденстартнапразника, когатопредКметство „Изток” децатаотдетскитеградини, щедемонстриратумения в управлениетонаелектромобили.

Състезатели от средните училища ще се включат  в турнир по волейбол, който ще стартира в 10:00ч. На спортната площадка пред бл.19 наул.”Кл.Готвалд”.

По повод празника на Земята, пред Кметство „Изток” всяко училище ще засади своето дръвче, на  което ще бъде поставена табелка.

В 13.00 ч.пред сградата на Кметството ще стартира лекоатлетическа щафета,  в която ще вземат участие ученици от  5 до 7клас, както и от 8 до 10 клас.

Пред сградата на Кметството, в зеления Артпарк, ще има творчески ателиета за всички деца, които желаят да се включат.

Празникът за Деня на Земята ще приключи с  младежки хепанинг, в  които ще участват ученици от ГПЧЕ „Симеон Радев” и хип-хоп формация „Dance Da Clique”.

Победителите в спортните състезания ще получат купи и грамоти.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени