Съдии и съдебни служители ще изложат свои ръчно изработени предмети в благотворителен базар! Средствата ще отидат за 15-годишно дете, инвалид, останало без майка!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 399 | Брой коментари 0
12:14 12.12.2019

Коледен благотворителен  базар „От все сърце” организират  съдиите и съдебните служители на Административен съд Перник. Той ще се проведе на 16-ти декември понеделник, от 16.00 часа на 5-ти етаж на Съдебната палата в града. Могат да се закупят ръчно изработени украшения, сувенири, картини, гоблени, декупаж и различни творчески хрумвания.

„Точно преди една година поставихме началото на подобен род събития с провеждането на инициативата „От моите ръце“ и си обещахме те да станат традиция. Тогава, както и при следващото събитие „Рисуваме заедно за Вальо“, показахме, че работещите в съдебната система не само се вълнуват и са съпричастни към болката на другите като откликват на нуждите им чрез набиране на средства, но и притежават забележителни умения, креативност и талант.

Тази година каузата, която подкрепяме, е подпомагане семейството на напусналата ни колега Лариса Георгиева, призовкар в Окръжен съд - Перник, която остави 15-годишна дъщеря, инвалид. Реализираните приходи от продажбата на коледните сувенири ще бъдат преведени по сметка на нейния съпруг, който се грижи сам за детето.

В Коледния базар със свои изделия се включват колеги и от останалите съдилища и прокуратури в област Перник.

Разгледайте и се потопете в нашата Коледна магия! Да дарим любов и топлина на едно петнадесетгодишно момиче!” – призовават организаторите

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени