Съдба! На 17 февруари Шабан Шаулич е празнувал втори рожден ден – на тази дата преди години е оцелял след нападение с нож! Тази година обаче не успя да се спаси!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 21.02.2019 | Прочитания 1483 | Брой коментари 0
11:34 21.02.2019

На  17 февруари 1993 година Шабан Шаулич е прободен с нош във Виена, но остана жив, а на същия дан 26 години по късно загина в Германия,  напомнят от сръбския вестник “Kurir”.

Години наред в семейството на Шаулич празнуват 17 февруари като негов втори рожден ден, палили са свещи за здраве в църква и са „чупили питка” . Никой не си е и помислял, че на тази дата кралят на народната музика ще изгуби живота си.

„В шок сме от съвпадението. Отиде си на деня в който го нападнаха и прободоха преди години.Тогава едва оцеля, прободен на улицата от мъже, изпратени да попречат на негово участие. Всяка година семейството се събираше на този ден и празнуваше, ако бяха в Белград. Ако бяха на път, винаги Гоца винаги търсеше църква, палеше свещ  за здраве. Страшно е, че изгуби живота си точно на този ден.Съдба или прокоба” – твърди близък на семейството цитиран от изданието.

Самият Шабан приживе признаваше, че не може да забрави онзи ден на 1993 година, когато за малко не е изгубил живота си.

Междувременно днес в Германия трябва да се извърши аутопсията на тялото на Шаулич, след което то ще се транспортира с правителствен самолет до Белград. Ако няма някакви проблеми, които да попречат на транспортирането, погребението ще е утре от 14.30 часа на новите гробища в Белград.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени