Рязко се влоши състоянието на Иво от Радомир!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 14362 | Брой коментари 0

сн.архив
20:46 14.10.2021

В последните часове състоянието на Иво от Радомир му рязко се е влошило и това е наложило вкарването му спешно в реанимация, съобщават близките му.

„Днес състоянието на Ивчо рязко се влоши и той отново беше вкаран в реанимация. Направиха спешен скенер, който показа, че левият бял дроб е запушен  от секрет и не работи, това съответно доведе до задушаване, недостиг на кислород и изключително ниски и много опасни показатели. Последва интубиране и незабавна процедура за чистене на белия дроб, което ще продължи и утре сутрин. В момента той е под упойка и в реанимация, където ще остане поне до края на седмицата под наблюдение, докато белият дроб успее да се разгъне. За съжаление нямаме с какво да ви зарадваме днес, колкото и да ни се иска. Това дойде напълно неочаквано за нас и за лекуващите му лекари.

Състоянието му остава тежко, нека бъде в молитвите ви и да се надяваме, че скоро ще има подобрение!“ – пишат от семейството му. 

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени