mycomputer.BG

Рязко се е влошило състоянието на Иво от Радомир

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 973 | Брой коментари 0

сн. фейсбук
14:07 23.06.2020

Състоянието на Иво от Радомир се е влошило рязко, съобщават от близките му на страницата „Живот за Иво“. Ето какво пишат те:

„Изминаха три месеца от протонотерапията, която беше направена в Русия. В този кратък период, състоянието на Ивчо рязко се влоши, а причината за това са отоците на облъчените туморите в главата. Ситуацията наложи спешна нова терапия с вливания, на която Ивчо беше подложен през последните няколко дни. Направени са 4 вливания и остават още 2. В началото на юли месец предстои да бъде извършенен и ядрено магнитен резонанс на главата, който ще покаже какъв е резултатът от направената протонотерапия. Надяваме се на добри новини и се молим състоянието на Ивчо да започне да се подобрява.

Въпреки множеството странични реакции и моменти на нетърпима болка, нашият писател не спира да твори. До броени дни предстои да завърши последния си роман. Тези от вас, които поне веднъж са се докосвали до творчестото му, знаят, че най-трудните моменти раждат най-истинските истории. В момента периодът е точно такъв. Очаквайте нещо различно, което се надяваме скоро да имаме възможността да представим и пред публика.

Бъдете здрави и се пазете!“

Можете да подкрепите Иво и като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.

Както и чрез дарение в дарителската му сметка или в PayPal:

Дарителска банкова сметка:

POSTBANK

BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов

Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com - Иво Христов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени