Румен Радев: "Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да снима пачки.

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 18.06.2020 | Прочитания 562 | Брой коментари 0
12:04 18.06.2020

„ Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги пълни с пачки...”              - така президентът Радев леко иронично отговори на въпроса дали е снимал с дрон Бойко Борисов. Румен Радев бе на посещение в Перник днес, навръх рождения си ден.

Румен Радев беше категоричен, че не може  да коментира всичко, което казва  Борисов, „защото моята фантазия все пак има някакъв предел.” „.Да, управлявал съм и самолети, управлявал съм и дрон", каза още  президентът.

Има един нелеп сценарий, но дали снимките са манипулация и постановка и дали записът е монтаж - това е въпросът, коментира още той.

По думите на Радев е недостойно "да се слагат петна по НСО, хората там не го заслужават". Той посочи, че в службата работят хора с висок морал, готвени да защитават охраняваните лица, не да ги дискредитират. "Не мога да гадая какво се е случило. НСО охранява извън сградата. Но когато домакинът реши да допусне гости вътре, той носи цялата отговорност. Затова не е лошо премиерът да си направи преценка на кръга от свои познати", заяви Радев.

Той добави, че е посъветвал ръководството на НСО веднага да отиде при премиера и да изчистят всички рискове.

"Една снимка е тревожна - със спящия г-н Борисов. Тя е най-тревожна, защото означава нахлуване в личното пространство, риск за живота на министър-председателя", коментира президентът.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени