mycomputer.BG

Румен Петров, кандидат за кмет на пернишкия квартал „Църква“:През последните 4 години нашият квартал се промени повече, отколкото за всичките години на прехода досега

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1306 | Брой коментари 0
18:00 24.10.2019

„През последните 4 години кв. „Църква“  се промени повече, отколкото за всичките години на прехода досега. Ремонтирахме пешеходния подлез, свързващ двата най-големи квартала в Перник, който стоеше неизползваем повече от 35 години. Праз тази година ремонтирахме 4 от улиците в квартала, ще продължим и с останалите 4. Вече тече ремонта на нашето читалище, като строителните дейности напредват и вече покривът е напълно готов. Много добре знаете, че и 4-те детски площадки бяха обновени в нашия мандат с д-р Вяра Церовска“. Това заяви кандидатът за кмет на кметство „Църква“ Румен Петров в среща с възрастните хора в квартала.

Той не скри, че през мандата си е работил в подкрепа на възрастните хора и на децата, съсловията, които имат най-голяма нужда от подкрепа и се похвали, че замалките жителина „Църква“ се подържа в идеално състояние и местния стадион, на който тренират около 100 деца.

Той беше подкрепен от кандидата на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска, която се ангажира в кметството да бъде изграден парк. Вече има отреден терен от 16 декара, на който ще бъде изграден спортен терен.

„В много тежко състояние беше община Перник, когато поехме управлението. Всеки ден връщахме към НАП 20% от приходите. Въпреки трудностите, стабилизирахме финансово общината. Въпреки спънките и лъжите от други политически партии, започнахме да променяме облика на Перник, като обновихме 44 многофамилни жилищни сгради. С изграждането на новото кръгово движение в кв. „Изток“, входът на Перник вече има своя изцяло европейски вид. Ще продължим с изграждането на още едно кръгово движение в кв. „Иван Пашов“ и „Хумни дол“.  Съвсем скоро започва и така желаното от перничани строителството на пътна връзка „Марина бара“, която ще се яви трети вход на град Перник от републиканския път I-6 София—Кюстендил и ще подобри достъпа до центъра на града, което ще спести време на живущите за придвижване до домовете им“, заяви Вяра Церовска.

В срещата участие взеха народният представител д-р Александър Александров и кандидати за общински съветници от политическата сила.

„Всичко, постигнато от община Перник, на фона на огромните дългове, които завари кметския екип, е наистина впечатляващо. Разликата между нас и нашите опоненти е в това, че ние не даваме празни обещания. Ние работим и резултатите са видими.  Това е нашата категорична заявка – за отговорност и за много работа“, отбеляза депутатът от област Перник.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени