Румен Петков: Сделката за F-16 e национално предателство, което не може да се сравнява дори и с продажбата на централите „Марица-Изток“ 1 и 3

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 805 | Брой коментари 0
13:59 08.01.2019

Съдбата винаги наказва предателите. Едно от най-големите предателства в съвременната ни история беше циничната продажба на централите 1 и 3 в „Марица – Изток“, което се случи четири дни преди края на мандата на Иван Костов. Всъщност тук дори не става дума за продажба, а за подарък, който гарантира в последствие българските граждани да плащат десетки милиони лева допълнително за тока, който държавата изкупува по задължение всяка година.

Сега сделката за F-16 прави продажбата / грабежа на ТЕЦ-вете 1 и 3 в „Марица-Изток“ да изглежда като невинна пионерска закачка. Това заяви в лична позиция председателят на АБВ Румен Петков.

„Това поредно предателство има персонални носители. Това са Борисов, Каракачанов и Цветанов. Това, че те имат усещането, че са се про и предали на големия днешен брат от САЩ, не ги прави по-различни от тези, които преди време коленичеха пред СССР (въпреки, че Съветския съюз никога не ни е нанасял такива тежки социални удари)“.

„Припомням на тези трима наши предатели, или ПРОдатели съдбата на „видния“ наш политик Иван Костов. Той бе забравен от всички и най-вече от своите. Бе загърбен и от американците, защото като предпоследната подлога направи точно това, което те искаха. Казвам „предпоследната“, защото последната сте Вие, скъпи Цв. Цв., Б.Б. и К.К. Казвам „скъпи“ защото сте най-скъпите продажници на българския народ“.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени