mycomputer.BG

Румен Христов: СДС категорично застава зад кандидатурата на Вяра Церовска за кмет на община Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 295 | Брой коментари 0
14:12 16.10.2019

„Нека още на първи тур изберем Вяра Церосвка за кмет на община Перник“. Това заяви председателят на Съюза на демократичните сили Румен Христов. Той отбеляза, че разбирателството между ГЕРБ и СДС не е характерно само в община Перник. Двете политически сили си сътрудничат в цялата област и работят добре, благодарение на областния координатор в лицето на Вяра Церовска.

„Познавам д-р Церовска от 43-то Народно събрание и знам, че освен добър кмет, тя е и прекрасен човек, който заслужава подкрепата на гражданите, за да продължи развитието на Перник“, отбеляза лидерът на СДС. Той посочи, че коалицията между ГЕРБ и СДС  е успешна и логична.

„Говорим за взаимодействие на две идеологически близки политически сили, които са част от най-голямата европейска формация – Европейската народна партия. Имаме в листата представител на Съюза на демократичните сили, който ще отстоява категорично решенията на кмета Вяра Церовска. Вярвам, че перничани ще постъпят умно и мъдро, като я подкрепят заедно с екипа ѝ за нов мандат“, заключи Румен Христов.

„За нас това е много специална подкрепа. Заедно бяхме в изборите за членове на Европейския парламент, където постигнахме най-добрите си резултати. Това е едно продължение, което е много важно за развитието на Перник и за бъдещето на България“, категорична беше кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени