mycomputer.BG

Ревизоро: Ако Перник даде вода на Радомир, да не се сърди, ако есента няма парно и топла вода!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1977 | Брой коментари 0
09:43 03.07.2020

Перничани да си приемат това решение /да се отклони вода за Радомир/  и да знаят – ако те разрешат там, ако има криза утре да не се сърдят. Ако ние разрешим за Радомир, няма да имат парно есента и топла вода“- това каза министър Емил Димитров в сутрешния блок на БНТ.

Министърът попита кой е позволил преди време да се ползва вода от радомирските квартали. В Радомир има 25 сондажа.

„Общинският съвет да реши и да ме уведоми, че ние трябва да премахнем разрешителното за двата завода – да си знаят. Есента ще дойде и ще кажат искам парно, иначе стачка. Ама няма стачка! Вземете решение да не ви работи парното и топлата вода, вземете решение, дайте вода и на Кюстендил!

Кой министър ще подпише да бъде прикачен още един град към язовир, който е предвиден за един град и две мощности? Аз няма да подпиша докато не получа писмо от Общински съвет, че се лишават от тази вода. Защото за София разрешиха преминаване. Второ, че са съгласни, че есента да няма парно и топла вода. И трето, че в случай на криза, ние няма да отговаряме!  Защо никой не попита защо кмет трети мандат не е оправил сондажите! „ – категорично заяви Димитров

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени