Coca Cola

Ретро парад в центъра на Перник, призьорите ще си тръгнат със "Златен винкел"!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1204 | Брой коментари 0
07:51 28.05.2020

Автомобилен ретро клуб „Авангард” е организатор на парад, който ще се проведе в Перник  на 25 и 26 юли. Събитието ще е зрелищно, а наградите съобразени с традициите в миньорския град

„След неприятните за града водни проблеми и отменения кукерски фестивал, нашият клуб ще се опита да зарадва перничани с едно цветно и интересно събитие през лятото.

С подкрепата на Община Перник и под патронажа на кмета, на централния площад в града, ще покажем множество уникални класически превозни средства.

Много смях и забава от сцената с пернишките градски легенди и вицовете за града ще радват гостите на парада. В този дух,  участниците с Голфове, ще имат специално отделена секция за паркиране , в близост до сцената и отделно класиране за титлата „Веуикио Голф”.

Призьорите в парада пък ще получат престижните купи – Златен винкел.” – съобщават организаторите.

След награждаването е предвиден автопоход до Рилски манастир, в който могат да се включат не само участници на парада. Всеки, който желае да покара заедно с ретро машините е добре дошъл.
А поканата за събитието завършва с нетрадиционното:
„Градо на бизнесо и разкошо Ви очаква!
Носенето на винкели не е задължително.”!

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени