I-Study_school

Ресторант Струма в Перник търси главен готвач, вижте какви са изискванията

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.07.2019 | Прочитания 1608 | Брой коментари 0
14:34 10.07.2019

Ресторант Струма си търси главен готвач, който да поеме организацията на всички събития  и делничното обедно меню.

Търси се човек с достатъчно професионален опит, който да умее не само да готви, но и да менажира екипа си ефективно. Да следи наличностите и да прави заявки,

„Ресторантът ни е с много голям капацитет и имаme намерение да увеличава допълнително работата и екипа си. Заплатата в тази обява е написана в долари, но като цяло се стремим да дадем минимално заплащане от около 2000лв на човекът, който успее да отговори на изискванията ни. Заплатата също така ще бъде обвързана и с оборота на ресторанта като се предвиждат бонуси на стъпки при достигане на определени месечни обороти“, са написли на официалната страница на хотел Струма.

Комплекс „Струма“ предлага трудов договор, възможност за настаняване в хотелската част на комплекса, карта за намаление в Хюга Гастро бар и ресторант“Струма“.

Към предложението е включена и командировка в в един от най-добрите all inclusive курорти в България, ваканционно селище Дюни, с цел допълнителна квалификация.

Хотел Струма и Ресторант Струма работят целогодишно.

За контакти: 0882909064 / 0882909063.

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени