Респект пред учителите: Трогателните думи на един пернишки ученик!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 26.03.2020 | Прочитания 1597 | Брой коментари 0
10:54 26.03.2020

Учителите са тези, които в тези трудни дни изнасят огромен товар на „виртуалните си плещи“. Затова публикуваме едно към едно мнението на ученик от пернишкото VІ СУ „Св.Св.Кирил и Методий“. То казва много. А, учителите го заслужават!

„Казвам се Христо и съм избран за омбудсман на VІ СУ "Св. Св. Кирил и Методий" Перник. Смятам, че зад думите, които ще кажа, ще застанат всички ученици... Никога преди не съм си задавал въпроса - колко труд полагат учителите, за да преработят цялата информация и да ни я дадат. Имало е часове, в които съм си говорел и пречел несъзнателно. Сега обаче се случи нещо, което ме разтърси до основи...

Обяви се извънредно положение, всичко се скри по домовете, но именно учителите не спряха своята работа и то по доста странен и нов начин. Подценявахме техните възможности, смятахме, че много от тях не могат да се справят с IT - технологиите, но те ни "скриха шапките", както се казва... Изпитвам огромно уважение и респект пред учителската гилдия! В обръщението на Министерството се казваше, че всеки от нас е длъжен да прояви най-висока степен на отговорност към обществото. Смятам, че за пореден път учителите доказаха своята готовност да направят и невъзможното да не загубим - ние, учениците (техните неродени деца). От своя страна всички ние се мобилизирахме, като при военно положение, и доказахме, че можем да учим, стига да бъдем провокирани и да ни се гласува доверие! Благодарим на всички наши учители за огромните усилия в цялата тази, граничеща с лудост, ситуация!

Искрено ваш - Христо Костадинов“

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени