Репортер боядисва кожата си, за да запази работата си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 263 | Брой коментари 0
18:24 14.03.2018

Телевизионният репортер Лий Томас е на 50 години и е репортер в телевизия „Фокс“ в Детройт. Едва на 25 години той се разболява от болестта витилиго, която причинява загуба на пигментацията на кожата.

В продължение на 25 години той крие болестта си в името на своята кариера. Всичко започнало, когато фризьорът му забелязал малко бяло петно на скалпа му. В началото Лий си мислел, че това се дължи на стреса и напрегнатия начин на живот. Малко след това обаче по кожата му започнали да се появяват още бели петна.

 Било засегнато и лицето му. По това време тай работел като репортер в Ню Йорк. Лекарите му поставили диагнозата витилиго. Тогава Лий разбрал, че с кариерата му на телевизионен репортер е свършено. За тази болест няма лечение и медикаменти. Журналистът изпаднал в депресия. След това обаче решил да не се предава и да търси алтернативни начини, за да запази работата си.

Отначало се опитал да скрие белите петна с дрехи, но това не дало резултат, тъй като постоянно се появявали нови и нови бели петна. Тогава започнал да използва грим, но събеседниците му винаги забелязвали, че има нещо странно и разговорите се насочвали в тази посока.

Въпреки това той продължил да поставя грим върху кожата си. Така е и до днес. Но един ден в годината той застава пред камерата без грим и говори за проблемите, които създава болестта витилиго. Лий Томас продължава да работи и дори издава книга за болестта си./Новини бг

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени