Рени напира за жури в "Гласът на България"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 408 | Брой коментари 0
13:39 16.10.2018

Да седне на стола на менторите в музикално риалити – на това се надява фолкпевицата Рени. Изпълнителката на „Ден след ден“ е категорична, че е готова на подобно предизвикателство.

Предвид че „Гласът на България“ в момента е единственото певческо шоу, чиято подготовка за предстоящия сезон трескаво тече, фенове предполагат, че именно в тази посока е отправила погледа си Рени.

 Рени допълва още, че според нея подобни предавания обезличават участниците. „Трудно може да се забележи някой. Дори след това да искат да направят нещо, трудно може да пробият. Успяват, може би, тези, които са най-добре финансово подплатени“, казва още певицата, чиито последни проекти предизвикаха известно недоволство у феновете й заради по-разголената й визия и провокативно поведение. Самата Рени обаче няма проблем с това, като отсича, че именно с тези козове в ръкава се пробива в шоубизнеса в момента./Монитор бг

mycomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени