Ремонтни дейности на главните улици в кв. "Ралица" ще има

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 254 | Брой коментари 0

Милена Милошева
18:01 27.03.2019

Два месеца след внасяне на подписка от Милена Милошева и Вера Сергиева за ремонтиране на главните улици в кв. "Ралица", Община Перник изпраща своя отговор на Милена Милошева.

Подписката и жалбата към нея за ремонт поне на големите улици в квартала е внесена и до Общинския съвет. Комисията по транспорт, обществен ред, сигурност и паркинги (ТОРСП) на пернишкия Общински съвет се е произнесла по казуса. Извършена е съвместна проверка от ВиК Перник и Община Перник на състоянието на улиците. Установено е, че има неравности и бабуни, които са причина от ВиК аварии и общината е дала срок да бъдат възстановени до 05.04.2019 г.

За ремонт на улиците Община Перник отговаря, че ще избере изпълнител за този тип дейност.

Ето какво написа Милена Милошева във Фейсбук относно отговора на Общината:

"Това е първият отговор, който получавам от Община Перник, откакто не съм общински съветник. На всички други мои сигнали, жалби и питания не съм получила нито ред, с изключение на искането за облагородяване на улица в с. Селищен дол, но там се намеси и телевизия, имаше гласност. Предполагам, че сегашният отговор, макар и с месец закъснение, е резултат от над 350 - те подписа, които събрахме с Вера Сергиева и на факта, че идват избори. Е, ще съберем подписка и за другите инициативи за подобряване на общественото пространство. И категорично ще настояваме за спазване на написаното в документите, които публикувам."

 


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени