Ремонтираното платно на пътя Перник – София през Владая ще бъде пуснато за движение до края на деня

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 781 | Брой коментари 0
17:09 20.10.2021

Ремонтираното платно на пътя Перник – София през Владая ще бъде пуснато за движение до края на деня. Това стана ясно след разговор на областния управител д-р Симеон Василев с директора на областно пътно управление. Движението в ремонтираното платно от утре обаче ще се извършва двупосочно за няколко дни. Това е нужно заради ремонт на компрометираната настилка и довършване монтирането на мантинелите.

Областният управител бе категоричен, че ремонтът на един от най-натоварените пътища в България трябва да завърши възможно най-скоро, за да може движението в зимните месеци да се извършва нормално и да не се образуват предпоставки за ПТП. Той добави, че е наложително ремонтът на пътя Рударци - Кладница също трябва да бъде завършен в сроковете определени от МРРБ. Василев обясни, че на среща с премиера и министри  е поставил въпроса на министър Комитова и е поискал неговото срочно решение.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени