Ремонтираната улица "Стримон" в кв. "Твърди ливади" беше открита официално днес

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 602 | Брой коментари 0
16:38 20.12.2017

„Много съм доволен, че тази улица е вече ремонтирана, която е в непосредствена  близост с велоалеята . Толкова години беше откъсната от света. Живея тук откакто съм се родил и това, което виждам много ме радва", с тези думи се обърна Кирил Асенов към кмета на Община Перник Вяра Церовска и екипът й, които откриха днес ремонтираната улица "Стримон" в кв. "Твърди ливади".

„Един от най-хубавите и стари квартали в Перник отдавна заслужаваше тази улица и този район да бъде оправен така, както хората очакват . Аз благодаря на строителя затова , че въпреки късно обявената обществена поръчка успя да се справи и да отговори на очакванията ни. Надявам се хората да разберат, че тук не може да се кара с висока скорост и да спазват правилата за движение по пътищата, за да няма допълнителни напрежения", сподели Вяра Церовска и не скри, че за нея е удоволствие, че в квартала, който е родена и израснала да види, че нещо се случва добро и желано.

Ремонтът на улица „Стримон" е на стойност 354, 756 лв. без ДДС с дължина 674 метра. В рамките на сумата е подновен и водопровода за 71 784 лв. Има изградени 3 нови джоба за бобри, както и два паркинга около бл. 53.

С ремонта на улица „Стримон" ще бъде облекчен трафика на превозни средства през кв. „Твърди ливади" и ще бъде по–бърз достъпа до центъра.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени