mycomputer.BG

Ремонтът на залата в комплекс "Дружба" - хубава работа, ама....неизползваема!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 27.11.2019 | Прочитания 310 | Брой коментари 0
09:40 27.11.2019

В ремонтираната за 90 000 лв. зала в комплекс „Дружба” в Перник, в която тренират Спортен клуб по художествена гимнастика „Виктория”, волейболистите от ВК „Миньор” и СК „Боец“ не е предвидено отопление.

Това стана ясно след сигнал на родители на деца, които тренират ежедневно в залата. След проверката се оказа, че към залата не са предвидени санитарен възел и съблекални. За да тренират младите пернишки спортисти е нужно в залата да бъдат пускани печки. Голям е и проблемът със съблекалните и тоалетните за момчетата и момичетата от отборите, трениращи в новата зала на комплекс „Дружба“, защото трябва едновременно да използват тези предвидени за клуба по борба.

След проверката кметът на община Перник Станислав Владимиров разпореди да се търси решение на проблемите. Предвижда се да се подготви проект за система за отопление, а на втория етаж на комплекса да бъдат изградени бани и съблекални. За всичко това, обаче трябва да се търси дофинансиране от министъра на спорта. Секретарят на община Перник Мартин Жлябинков обясни, че до средата декември трябва да се подготви проекта за отопление на залата и обосновката му и да се внесе за разглеждане в министерството на спорта. „Ще подготвим проекта и ще се обосновем, защо ни трябва дофинансиране. В случай, че тези пари не бъдат отпуснати, ремонтът на тази зала се обезсмисля„ , коментира той.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени