Разстреляният Роберт Величков бил топдилър на Перник! Надупчен е с 5 куршума в шията и главата!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 8517 | Брой коментари 0
14:38 16.11.2017

Топдилърът на Перник беше разстрелян вчера през нощта в миньорския град. 25-годишният Роберт Величков бил надупчен с 5 куршума в шията и главата пред погледа на шефа си и виден наркобос в региона Александър Печения.

Двете водещи версии, по които се работи са нарковойна или опит да бъде запушена устата на Роби, тъй като бил свидетел по няколко дела за наркотрафик в спецсъда. Това разкриха антимафиоти от ГДБОП. Не се изключва обаче да става въпрос за стара вражда между пернишки бандити или неуредени взаимоотношения.

Покушението над Роби се разиграло в 3ч след полунощ в понеделник на 200 метра от дирекцията на полицията. Той пиел с Печения в бар “Малибу”, а когато тръгнали да се прибират, ги причакали двама мъже. Те първо се скарали, след което отминали. След секунди обаче убийците се върнали отново при Печения и дясната му ръка. Единият извадил пистолет и изстрелял 5 куршума в шията, главата и крака на Роберт. Наркобосът пък хукнал да бяга, но бил настигнат и пребит. След това екзекуторите избягали. Има видеозапис от мястото. Качеството му обаче е лошо, но ще разкрие доста неща, издадоха спецченгетата.

Наркоиграчът Печения бил откаран на разпит в полицията, но се оказало, че не е особено полезен на ченгетата, тъй като бил дрогиран и пиян. Роби от една година бил дясна ръка на Александър, сочат оперативните данни на МВР. Двамата захранвали оборотните заведения и дискотеките с кокаин и трева. Основна конкуренция им правели братята с прякор Бацилите.

“От известно време насам Печения и Бацилите са в жестока конкуренция. Топят се един през други пред спецсъда, защото имат дела за наркотици.”, коментират спецмагистрати.

По оперативни данни братята опитвали от няколко месеца да смажат Печения и Роби.

Разстреляният Роберт беше хванат преди повече от година в дискотека “Скрийм” с 30 дози висококачествен кокаин и трева. За това престъпление той бе осъден на 1,2 г. затвор, които излежа и излезе на свобода. В досието си е записал още една присъда от 10 месеца пак за дрога.

Антимафиоти от ГДБОП обясниха вчера, че Роби по никакъв начин не е свързан с Пуйката и взривовете на банкоматите. Единствената допирна точка между двамата била, че топдилърът бил задържан в същата дискотека, която бе атакувана миналата седмица от жандармерията, за да се издирват избягалите грабители на банкомати./ Източник Телеграф

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени