Разбиване на лично пространство

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 404 | Брой коментари 0
11:22 09.05.2019

Днес, една от най-масовите търсени услуги в интернет е горепосочената. В тези моменти хакерите, стават най-добрите ни приятели и това не е случайно. Повечето българи, смятат, че и сами биха могли да свършат работата, за която ще се наложи, иначе да платят. Започват да се самообразоват с различни клипчета или форуми в интернет простраснвото, докато не стигнат до умозаключението, че за да се предлагат хакерски услуги, то това не е случайно. Разбира се, позитивът е, че тогава тези хора си дават сметка, че каквато и да е услуга не би струвала евтино, съдейки и по това, че човекът от другата страна, не извършва нещо законно.

Ако, четете тази статия, то вероятността да се интересувате от разбиване на фейсбук или друга социална мрежа е около 40%. Докато на някои им се струва сложно като геометрията в седми клас, то за специалистите от тази сфера е по-лесно от това да си направят хубаво кафе сутрин. По-важният въпрос е, редно ли е на навлизаме в личното пространство на своя, най-често, партньор, пише opasnite.com.

Всички ние, сме жестоко засегнати от времето, в което живеем. Да, технологиите ни помагат ужасно много в ежедневието и те са причината да става все по-лесно да се свързваме с други хора. И, докато преди време сме държали на силните си връзки със семейството си, то сега ценностната ни система е дотолкова изменена, че смятаме изневярата за нещо, което даже ще спаси връзката ни с човека до нас. Имайки такива възгледи е интересно защо хората, продължават да се засягат, когато партьорът им, навлезе в личното пространство – фейсбук, имейл, вайбър и тн. В крайна сметка, отивайки да търсиш любов при друг човек и вероятно да споделяш семейните си проблеми с него, то ти отдавна си нарушил личното пространство на семейството си.

Така казано, лесно става ясно защо човекът от другата страна ни става добър приятел, ако попитате изневеряващият, то той/тя би казал същото за своя любовник./ hotarena.net


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени