Радослав Василев е новият старши треньор в клуба по борба "Миньор"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 714 | Брой коментари 0
18:12 10.04.2018

Радослав Василев е новият треньор на спортен клуб по борба „Миньор Перник“. Той беше представен пред екипа и младите състезатели. На официалната среща присъства и зам.-кметът на Община Перник Денислав Захариев, който е и част от Управителния съвет на клуба.

Световният шампион по борба Иво Ангелов изрази надежда, че новият треньор ще направи от талантливите момчета добри хора и големи шампиони.

„Радослав е един много добър приятел . Той е многократен медалист от републиканско първенство и шампион, многократен шампион на международни турнири, а най-голямото му постижение е бронзов медал на Световно първенство. Затова всички трябва да сте щастливи, че ще имате в бъдеще такъв треньор. Пожелавам да сте живи и здрави, да го слушате и да давате всичко от себе си по време на тренировъчния процес, а след това и да залагате много на четенето и писането, защото трябва да бъдете и добри ученици“, сподели Иво Ангелов пред младите състезатели.

Новият треньор беше приветстван и от зам.-кмета Денислав Захариев, който не скри , че трудно се говори пред аудитория от бъдещи шампиони.

„ Горд съм с вас, мили деца, които сте се устремили към една голяма цел – да представите града си, треньорите си , клуба си, в един толкова труден и тежък спорт, какъвто е борбата, затова аз ви свалям шапка. Радвам се, че благодарение на Иво Ангелов вие имате тези условия тук, а сега имате и един треньор, който има на какво да ви научи и какво да ви предаде. Пожелавам ви много късмет, колкото и да не ви се иска залягайте над уроците, защото освен добри спортисти, трябва и да сте и добри граждани на нашия град и да се грижим за него“, сподели зам.-кметът Захариев и пожела на треньора да намери една много приятелска среда , едно поле, което ще даде възможност за много работа и за нови успехи.

„Ти имаш достатъчно отличия на тепиха, сега вече е време да имаш успехи и на треньорското поприще. Ние винаги ще бъдем до теб и ще те подкрепяме“, каза още Захариев.

Радослав Василев е роден 7-ми март 1993 година, родом е от варненско село , учи дълги години в София, завършил е спортното училище, а сега е студент в Националната спортна академия.

„Аз скоро приключих със спортната си кариера и заставам от другата страна на строя, както казваме ние. В началото ще ми е може би трудно, но с помощта на треньорите и с всички граждани ще успеем в това, което сме тръгнали да правим . Посланието ми към децата е да имате мечти, мечтайте!Мечтата държи човека жив, трябва да се целите към нещо в краткосрочен и дългосрочен план“, заяви Радослав Василев

Младите спортисти по борба пък също посочиха, че са щастливи с новия треньор, който може да им покаже нови неща и да им осигури добро бъдеще в спорта.

Президент на клуба е Методи Пенев, а старши треньори са още Веселин Цветков и Петър Лазов.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени