mycomputer.BG

Радомирецът Шопски загуби от милионер Митко Караиванов в инфарктно състезание

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 726 | Брой коментари 0
14:27 20.10.2019

Софтуерният милионер Митко Караиванов спечели дуела срещу журналиста-патриот Ивайло Шопски във "Фермата: Нов свят" в прединфарктно състояние и с впечатляващ резултат.

Победата си IT специалистът от Димитровград посрещна първо на колена – върху грохналото му тяло на арената наскачаха всичките му съотборници и го обвиха в щит от целувки и прегръдки. Караиванов едва се държеше на краката си, подпря се на оградата, а след това пое заслужената дамаджана с вино и приседна отново, за да не рухне.

Най-големите врагове в състезанието за 100 000 лева минаха през епичен сблъсък, чиято кулминация бе играта "Горяща каруца". В нея участниците бяха завързани с въже за противоположните краища, а целта бе да изтеглят колелата максимално в своето поле след 4 рунда, всеки от които им костваше 3-минутна агония. Пот, болка и издръжливост на ръба на човешките възможности белязаха дуела, а Караиванов и Шопски, като истински гладиатори се въргаляха в прахта.

Между трети и четвърти рунд тарторът на "Фермата" Ивайло спечели малка преднина, а опонентът му се свлече на земята. Изнемощял, Митко помоли продукцията за вода, а съотборниците му се хвърлиха на арената, за да го прегърнат, окуражат и разтрият изтръпналите му крайници.

В първия дуел от първата седмица на обединение на сиромаси и чорбаджии Митко Караиванов бетонира статуса си на любимец на фермерите. Скамейката с негови продръжници се тресеше от викове, докато тази на Шопски бе в камерен състав – подкрепата си за него изразиха учителката Дана, треньорът на звездите Сами Хоссни, охранителят Венцислав и екзотичната Паулина Ванегас.

Караиванов успя да се задържи на краката си достатъчно дълго, за да стигне до Шопски и да му стисне ръката на прощаване.

Източник:Dnes.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени