mycomputer.BG

Работниците от „Стомана“ се хванаха за винкело, за да бранят завода! Искат оставки на виновниците за водната криза!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 409 | Брой коментари 0
23:29 23.12.2019

„Поради бездействието на институциите и бедственото положение в Перник, бягайки от отговорност, виновниците за водната криза започнаха да търсят без вина виновен и накрая се опитаха да прехвърлят вината върху „Стомана Индъстри“.

Спирането на водата за предприятието ще доведе след водната криза и до социална и икономическа криза.” – алармират от синдикат  „Защита”

„Синдикат „Защита“ категорично се противопоставя на подобна ситуация. Изпратихме декларация (която публикуваме) до всички отговорни институции начело с Министър-председателя на страната ни. Започваме и подготовка на протести след Новогодишните празници, включително и в София, но няма да допуснем затваряне на завода и 1500 души да останат на улицата без работа и доходи.

Синдикат „Защита“, както и протестиращите цяла седмица перничани, настояват за незабавните оставки на виновните министри Аврамова, Ненков и Димов.

В противен случай ще поискат оставка на цялото правителство и няма да спрат протестите, докато виновниците не бъдат наказани.”  - пишат синдикалистите.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени