Работата в СК "Калоян Ладимекс", или когато изграждаш деца за елитни състезатели!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 371 | Брой коментари 0
17:53 11.03.2020

За поредна година от СК”Калоян Ладимекс” ще са включени състезатели в националният отбор на България по таекуон-до ITF.

12 състезателя са в проекто- националният отбор по таекуон-до, като 8 са титуляри и 4 резерви, на вторият кръг на Републиканското са поканени още двама като титуляри.

За поредна година състезателите от клуба защитиха своите позиции в категориите си, но въпреки всичко ще се направи още една преценка от клуба кои състезатели ще заминат за Европейското първенство Прага 2020.Искаме да изпратим подготвени състезатели ,а не екскурзианти ,все пак е националният отбор на България по таекуон-до ITF.

Спортен клуб Калоян-Ладимекс винаги е изграждало деца за елитният спорт независимо да ли остават в нашият клуб или играят за друг клуб .Няма година в която да не са поканени 12-15 състезателя в националният отбор, което ни дава отлична оценка за работата ни, а от друга страна са класиранията на европейски и световни състезания.

Със сигурност ще изпратим следните състезатели:

Константин Симеонов- Вицеевропейски шампион за 2019г при ЮСВ до +75, бронзов медалист от световното първенство Пловдив 2019г.

Ивет Василева ДСВ Бронзов медалист от световното първенство Пловдив 2019г.златен медалист при девойки отборно на Европейското първенство 2019г .,многократен медалист от международни състезания.

Михаил и Борис Симеонови при децата ,които са се доказали че нямат никаква конкуренция в България на техните категории,медалисти от международни състезания.

Светослава Евстатиева при момичетата, един млад състезател която те първа ще впечатлява със своите постижения.

Василена Борисова при жените до 52кг, един професионален състезател доказал се не само в спаринга но и във всички останали дисциплини в тайкуон-до

Фердина Николаева един много комплексен състезател , доказала се на много европейски и световни състезания не само във спаринга и формата но и в самозащитата и Криста Чушева за сега са под въпрос поради лични причини.

Новите състезатели които са поканени Петя Стефанова златен медалист от републиканското по специална техника и Иван Поповски републикански шампион на форма до 4-3 гу

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени