Ръководството на "Миньор" представи концепцията си за развитието на детско-юношеския футбол

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 13.07.2017 | Прочитания 545 | Брой коментари 0
09:56 13.07.2017

Ръководството на Миньор представи концепцията си за развитието на детско-юношеския футбол на нарочна родителска среща. Повече от 50 майки и бащи на бъдещите звезди на „чуковете“ почетоха събитието. Пред аудиторията бе представен новият шеф на школата Петър Анестиев и треньорите на различните възрастови групи, съобщава сайтът на футболния клуб
През следващия сезон Миньор ще участва в Зоналните първенства за юноши 19, 17 и 15 години. Освен това клубът ще има представители в още 6 взрастови групи.
„Правим усилие да преврнем Миньор в добре работещ клуб. Знаем, че има и проблеми, но работим по отстраняването им“, заяви изплнителният директор Светлозар Райков, който представи плана за работа в школата.
„Искаме повече наши деца да играят в представителния тим на Миньор. Правим всичко възможно това да се случи и съм сигурен, че с общи усилия ще успеем.“, каза члент на УС на Миньор Денислав Захариев.
Срещата се проведе в новата зала на стадион „Миньор“, кдето ще се готвят най-малките футболисти на „жълточерните“.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени