Пускат ледената пързалка в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 27.01.2021 | Прочитания 732 | Брой коментари 0
14:40 27.01.2021

Дългоочакваната ледена пързалка в Перник вече е факт. Тя ще започне да функционира днес от 17,00 ч. През първия ден използването й ще бъде безплатно.

Както е добре известно, леденият атракцион се намира в центъра на града, срещу Синдикалния дом, върху така нареченото Водно огледало. Там са монтирани гардеробна и пейки с навеси, които да се ползват от любителите на кънките. На тяхно разположение ще бъдат и инструктори. Работното време на пързалката ще бъде от 9,00 до 24,00ч. всеки ден, стига да позволяват метеорологичните условия. Ледената инсталация може да функционира дори при положителни температури до 3-4 градуса при непряка слънчева светлина. Съоръжението ще работи при определен график – 90 минути ще бъде отворено за пързаляне, след което 30 минути ледът ще бъде полиран преди следващото използване. За тези, които нямат собствени кънки, могат да си наемат от гардероба. Цената е 5 лева за 90 минути, което включва наем на кънки, ползване на гардероб и застраховка. Онези граждани, които имат собствени кънки, ще ползват пързалката безплатно. На съоръжението ще бъдат спазвани всички противоепидемични мерки, наложени със заповед на министъра на здравеопазването.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени