Псевдомоделка от Перник, самопровъзгласила се за красавица, лъсна без грим и хората видяха истината!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 4025 | Брой коментари 0
10:07 28.06.2017

Маги Димитрова, която обиколи няколко конкурса за красота, включително и „Мис София 2015“, но не спечели нито един, продължава да става за резил в мрежата, независимо колко много се потруди да е в на хората устите, узна HotArena.Всъщност пак е в на хората в устите, но те по-скоро я съжаляват и виждат, че опитите й да се слее с ВИП персоните е неуспешен за пореден път. Псевдомоделката от Перник си приписа няколко скандала – първо разтръби, че я били наричали в родния й град „малката Николета Лозанова“, после заяви, че не обичат да я сравняват с когото и да е. Гледайки снимката й без грим, която наш читател ни изпрати, не намираме никакви прилики с топ красавицата Ни Ло.После си измисли, че се е скарала със съгражданката си Биляна Евгениева заради тогавашния приятел на червенокоската – Ицо 100-те манекенки. Отново поглеждайки снимката й без грим, не смятаме, че Христо Сираков би й обърнал изобщо някакво внимание.

После Маги си разпространи клюката, че арабски шейх я е харесал, но и това ни се струва нереалистично.Изненадващо е колко твърдоглава е Димитрова да навлезе във ВИП пространството, винаги изхождайки от там, че е обиколила няколко конкурса за красота. Е, печели Мис Гоце Делчев Miss Gold Night Club, ама що за титла трябва да е това?! Може би се надява, че е станала и "Модел на годината" през 2016, но журито явно е имало дефектно зрение.По професия се води „модел“, но това го знаят само онлайн медии в Благоевград, тъй като Маги явно е най-известната студентка в града и са се объркали да й обърнат внимание.  /ХотАрена

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени