Проверяват изпълнението на строителни обекти в общината

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 318 | Брой коментари 0
22:12 01.11.2017

Кметът Вяра Церовска, нейният заместник Владислав Караилиев и главният инженер Богомил Алексов направиха проверка на строителни обекти, които Община Перник изгражда и на които прави ремонти, съобщават от общинския пресцентър

Първият обект, който инспектира екипът беше ул. „Стримон", където в момента тя се рехебалитира  от осова точка 9193 до осова точка 9033. Повече от 50 процента обектът е завършен, сменен е старият водопровод и е насипана основата на пътя. Предстои полагане на бордюри и асфалтовата настилка. Крайният срок за приключване е до 30 ноември, тази година. 

„Този обект ще улесни живота на жителите в тази част на кв. „Твърди ливади". Освен това ще има и специално място, където ще могат да паркират колите си. През тази улица минава и велоалята, която се използва от много колоездачи. Въпреки финансовите затруднения правим всичко възможно за подобряване на инфраструктурата на града", сподели кметът Вяра Церовска.

Тя направи огледи и на новоизграждащата се детска площадка на територията на кв. „Изток", която е разположена в междублоковото пространство зад сградата на ДСК. Това е поредното съоръжение за тази година, което ще зарадва най-малките жители на града. На новия обект ще бъдат поставени детски съоръжения  и ударопоглъщаща  настилка. Той също ще приключи в края на месец ноември.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени