Пролетни инициативи на жените от ГЕРБ Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 259 | Брой коментари 0
08:19 23.03.2019

Женската организация на ГЕРБ-Перник спази дългогодишната си традиция и с настъпването на пролетта даде старт на поредица от инициативи, свързани с опазване на околната среда, съобщават от пресцентъра на партията.

 Дамите от ГЕРБ  поставиха в „Парка на предизвикателствата“ в Перник еко-табели, с които напомниха на хората, че да се грижим и пазим чистотата на България, е социална отговорност на всеки един от нас.

„Жени ГЕРБ-Перник продължава да инициира и подкрепя активности, посветени на положителното отношение към околната среда, като по този начин даваме добър пример на подрастващото поколение. Вярваме, че с тази инициатива ще успеем да повишим обществената чувствителност към замърсяването на околната среда и ще предизвикаме не само размисъл, но и отговорно отношение в нашите съграждани“, сподели областният клубен ръководител на дамската организация на политическата сила в област Перник д-р Елза Драгомирова.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени