mycomputer.BG

Профилакториумът в Перник заплашен да последва съдбата на бившата Стоматология!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 03.07.2020 | Прочитания 606 | Брой коментари 0
08:22 03.07.2020

Всяко забавяне за вземане на решение за бъдещето на Профилакториума в Перник може да го постави в ситуацията, в която вече е бившата Стоматология. А именно – сградата да бъде взета от НАП и да бъде „поставена на тезгяха“.

Това стана ясно след вчерашната сесия на Общински съвет. В отговор на питане зам.кметът Стефан Кръстев отговори от името на кметската администрация, че комисията, която е създадена още преди 4 месеца не е излязла със становище. Припомняме, че се искаше мнението на тази комисия, която да направи проучване и да излезе със становище дали да се даде зелена светлина на инвеститорското намерение.

Вчера се уточни лично от председателя на съвета Димитър Колев, че забавянето е заради липсата на правен анализ. Колев поема ангажимента да намери такава правна услуга, а тя ще бъде заплатена от общината, тъй като общинския съвет няма бюджет.

Очакванията са да се действа без отлагане. Станислав Владимиров подчерта, че води тежки разговори с НАП да задържат пускането на здравното заведение за продажба. И инвестицията е единственото спасение.

Сагата около съдбата на Профилакториума в Перник върви от 2016 година.. и все с негативни резултати. Краят й се вижда. Дано да бъде положителен за перничани.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени