Професор от Харвард вярва, че извънземните отвличат хора

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 414 | Брой коментари 0
10:31 03.10.2017

Професор Джон Мак, който е вече покойник, е ръководил катедрата по психиатрия в Харвардския университет и изучавал феномена на отвличането на хора от извънземни.

В началото той търсел рационално обяснение, но вместо да обори този феномен разбира, че на тези хора в действителност им се е случило нещо, което е довело до дълбока психична травма и коренна промяна в техния живот.

Професорът разработва специална система от въпроси, която прилага по време на хипноза, като по този начин пациентът няма спомен за тях, но казва важни детайли около процеса на отвличането. Той документирал над 100 случая. И на базата на сходствата, Джон Мак е описал подробно самия процес на отвличане.

Всички жертви описвали син лъч от светлина, който ги парализирал и ги вкарвал в космически кораб. Те се озовавали легнали на маса, без да могат да мърдат, в светла стая без стени. Изведнъж към тях се приближавали хуманоиди, които били около метър на ръст, с големи глави и големи черни очи.

Отвличането свършвало, когато жертвата се озовавала в колата си или в леглото си, без да помни какво се е случило.Въпреки че много хора са скептични относно същността на феномена на отвличане от извънземни Джон Мак бил категоричен, че извънземни отвличат хора и правят с тях ужасни експерименти, като тяхната цел за момента е неясна./ Дарик

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени