Продължава битката с незаконния риболов на яз.Пчелина

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 21.07.2019 | Прочитания 1310 | Брой коментари 0
09:07 21.07.2019

Доброволците от централната рибноопазваща организация Перник не спират да се борят с онези, които нарушават закона и унищожават всичко, което се прави за любителите на риболова в региона. Само преди дни беше направена поредната проверка за незаконен улов на яз. Пчелина. За проверката съобщиха доброволците на своята страница в социалната мрежа.

Ето какво пишат те:

„Всяко нещо си има граници. Тази нощ те бяха преминати!

Закона казва, че нощния риболов е забранен и ЦРОО Перник съвместно с ИАРА Перник от 15 юни до днес многократно предупреждавахме рибарите, да изваждат нощно време въдиците.

Предупреждаваме, тръгваме си пожелавайки наслука и след 10 мин въдиците отново са във водата!

Подчертаваме ДЕБЕЛО - това не е хрумване на нас момчетата от ЦРОО, закона е такъв и начело със Светослав Токов - ИАРА Перник, помагаме той да се спазва независимо дали е добър или лош.

Най - нагло определени хора, за които имаме информация , ловят бели риби в промишлени количества и грабят, като невиждали месо! Толкоз труд се положи да ги има тези риби и сега да се изнасят от язовира, това няма да го позволим и някакви си псевдо рибари да "плюят" на труда ни!

Ние (ЦРОО, ИАРА, ПОЛИЦИЯ) браним вашите пари дарени за рибки (12 000 лв събрани от ноември 2018 до април 2019), месарите крадат от вас и ще сложим точка на това!!!

Стартират "хард" акции, защото явно оправия друга няма. Компромиси НИКАКВИ - нарушение и акт! Две години се молехме - извадете си билети, пускайте маломерните рибки, не прекалявайте с улова и тн...

КРАЙ! Беше к`во беше...

Нагледахме се и се наслушахме на месарски изпълнения....КРАЙ!

Лобош е прекрасен язовир, за който милеем и си даваме душата и няма да позволим своеволията, които продължават десетки години...

Нагледно акция от тази нощ!

Това вече ще е ежедневие!”

А това е и видеото от нощта на проверката: https://www.facebook.com/CROO.Pernik/videos/544604436287374/

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени