mycomputer.BG

Приютът на отец Иван моли за дрехи и храни преди зимата

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 308 | Брой коментари 0
09:04 07.10.2019

Приютът на отец Иван в Нови хан обяви акция за даряване на дрехи и храни преди зимата. Десетките деца, настанени там, често с майките си, нямат достатъчно зимни дрешки и карат със скъсани маратонки. Нуждаят се спешно от обувки, шапки, шалове, одеяла и пакетирани храни, предимно варива, преди падането на температурите.

От приюта призовават всеки, който при смяната на летния си гардероб със зимен, попадне на подходящи артикули, да оформи колет и да го прати на дома "Св. Николай" или да го занесе лично.

Родителите на децата в риск също се нуждаят от дрехи, така че големите номера не са за изхвърляне. Финансови дарения също не се отклоняват, като се имат предвид задаващите се високи сметки за ток и отопление през студените месеци.

Само преди няколко седмици отец Иван бе ранен в главата с нож от наркоман, чиято жена бе настанена при него. По чудо той се размина само с няколко шева след нападението/lupa.bg/

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени