Back to school2

Приключи гласуването в конкурса „Учителят, който ме вдъхновява" 2018

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 08.06.2018 | Прочитания 385 | Брой коментари 0
16:06 08.06.2018

Приключи гласуването в конкурса „Учителят, който ме вдъхновява" 2018, в който ученици от пернишките училища номинират своите любими преподаватели и засвидетелстват своята благодарност и уважение към тях.


В продължение на един месец, в специално създадената интернет платформа, те споделяха кои са учителите, които ги вдъхновяват и ги карат да влизат с удоволствие в час.
Конкурсът се организира за шеста поредна година от Консултативния съвет за младежка политика с подкрепата на Община Перник.


„Рекорден брой електронни писма получихме тази година – 330. А номинираните преподаватели са 164" – споделиха младежите.


Кои са победителите, както и кои са училищата с най-много номинирани преподаватели, ще стане ясно на 12 юни 2018 г. от 14.00 ч. в Конферентната зала на ОК „Дворец на културата", когато ще се проведе официалната церемония по награждаването.
По традиция на лотариен принцип тогава ще бъде изтеглен и един от всички гласували ученици, който ще спечели таблет, осигурен от Община Перник и КСМП.
Инициативата е част от Общинския годишен план за младежта 2018 и се финансира от Община Перник.
 

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени