Преслава и Павел вдигат сватба

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 267 | Брой коментари 0
06:54 14.01.2018

Преслава и Павел вече мислят за сватба, дори са планирали датата на щастливото събитие, издават близки приятели на звездата двойка, пише HotArena.

Двамата са толкова влюбени, че вече се готвят за сватба, която ще е през май тази година. В монета певицата и любимият Павел са в Тайланд, а Преслава сия от щастие става ясно от фотосите, които тя публикува в социалните мрежи.

„Важното е да получиш това, от което се нуждаеш. Не в големи количества, а в нужния момент. По подходящия начин. И от точния човек P&P“, пише звездата под поредната снимка във Фейсбук. Усмивка е озарила лицето на Преси, "яхнала“ слон в прегръдките на бившия на Русата Златка.

По всичко личи, че и Павел има чувства към изпълнителката. През последните седмици циркулира слухът, че Преслава е бременна.

На няколко участия тя бе заснета с тоалети, които подчертаваха понаедряло коремче. Запознати твърдят, че тя е в четвъртия месец и мълчи от суеверие, както правят всички известни личности у нас. Не е изключено сватбата да е веднага след раждането на детето, шушукат клюкари

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени