mycomputer.BG

Предстоят сериозни инвестиции в "Топлофикация" Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 265 | Брой коментари 0
08:05 06.07.2020

Енергийният регулатор одобри бизнес плана на Топлофикация Перник до 2014 година, както вече писа и Перник нюз.

Сред одобрените инвестиции са изграждане и монтиране на нови абонатни станции в новопостроени сгради, рекултивация на стария сгуроотвал и други.

„Голям проект за нас е свързан с проектирането и изграждането на депо за отпадъците , генерирани от дейността. Планираме и подмяна на багерни помпи, с които ще увеличим надеждността на транспортирането на шлам към сгуроотвалите.“ – заяви директорът инж. Любомир Спасов.

За следващите 5 години Топлофикация Перник са предвидили мащабни ремонти по основни съоръжения, работа по новия сгуроотвал, закупуване на когенератори, нови булдозери и други.

„За нас приоритетни дейности са подобряването на екологията и реализиране на социалната ни програма. Средствата за социални дейности се използват приоритетно за подобряване на социалния статус на персонала, изплащане на средства при празници, медицинско обслужване и профилактика, осигуряване на безплатна храна. Ще обърнем и внимание на изпълнението на политиката по осигуряване на подходяща и безопасна работна среда.“ – обясни директорът на Топлофикация Перник инж. Любомир Спасов.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени