Предложение за брак в групата абитуриенти на ПМГ „Христо Смирненски”! Освен гимназията снощи празнуваха Спортно училище „Олимпиец” ПГОТ „Св.Иван Рилски” и СУРИЧЕ "Петър Берон"– вижте галерията от снимки!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 26.05.2018 | Прочитания 2539 | Брой коментари 0
10:51 26.05.2018

Двойка ученици от ПМГ „Христо Смирненски” в Перник никога няма да забравят бала си. Ученичка на гимназията събра смелост и предложи брак на приятеля си, който също е абитуриент – видяха десетки очевидци на емоционалното събитие.

Във втората вечер на абитуриентският купон в Перник – празнуват ПМГ „Христо Смирненски” , Спортно училище „Олимпиец”, СУРИЧЕ " Петър БеронЮ и Професионалната гимназия по облекло и туризъм „Св.Иван Рилски” . Феерия от емоции – само така с две думи може да се опише днешната вечер, в която абитуриентите от трите пернишки училища празнуват своя ден. Традицията беше спазена – момичета и момчета дефилираха, облечени с естравагантни и модерни тоалети, аплодирани от най-близките си. Спазена беше и традицията да дефилират и автомобили от най-висок клас! Поздравления за завършването ви зрелостници. Образованието е ключът, който ще отвори нови врати в живота ви. А това, което сте научили ще ви помага в живота. Вижте албума от снимки абитуриентите тази вечер тук:

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени