Lotus homes

Предложение: Учителите в различни класове с шлемове в час

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 455 | Брой коментари 0
14:00 21.08.2020

Носенето на маски ще бъде задължително за всички – учители и ученици. Те ще могат да се свaлят в клас. Учителите от началния етап, които работят с един клас, също ще могат да ги свалят. Тези, които работят с различни класове обаче, ще трябва да ги носят. За тях обаче вероятно ще се осигурят шлемове, защото са по-удобни. Това каза пред bTV образователният министър Красимир Вълчев.

По думите му при организацията на новата учебна година ще има два вида мерки – задължителни и избираеми. "Задължителните са свързани със следенето и спазването на основните противоепидемични мерки – носенето на маски, спазването на дистанция, редовното миене на ръцете, осигуряването на топла вода и сапун и т.н. Избираемите ще са свързани с това всяко училище да осигури начин на работа, така че да няма взаимодействие между класовете, така че при заразено дете, контактите му да са били максимално малко", посочи той./Кмета бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени