Coca Cola

Преасфалтират участъци от шест улици в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 238 | Брой коментари 0
07:27 21.08.2019

Участъци от шест улици в Перник ще бъдат преасфалтирани. Документацията е готова, договорите с фирмите - изпълнители вече са подписани от кмета на общиата Вяра Церовска, съобщиха от общинската администрация.

Най-сериозна ще е инвестицията, касаеща една от най-натоварените улици в Перник -„Софийско шосе“ , по която върви автомобилният трафик и в посока Радомир и Кюстендил. Тя ще бъде преасфалтирана цялостно, ще й бъде направен и основен ремонт на водопровода, а ангажиментът на стойност  559 700 лева е възложен на „Хидрострой-Асфалтинг – АБС Инженеринг“

На улица „Марина бара“ в квартал „Ралица“ ще работи „Инфракоректстрой“, заданието е в размер на  84 927,76 лева.

Ще се преасфалтират и четири улици в кметство „Изток”. Там на улица „Ставропол“ ще работи фирма „ДЛВ“, а пресфалтирането е на стойност 23 314.27 лева. Дружеството поема обновяването на настилката и на улица „Ленински проспект” в квартала, заданието е на стойност 130 854,50 лв.

Фирма „Асфалтинг” ООД поема улица „Доспат“, стойността на преасфалтирането там е в размер на 29 405,47 лв.

На фирма „АБС-Инженеринг“ ЕООД са възложени дейности на стойност 23 147,56 лева на улица „Златоград“.

Очаква се преасфалтирането на улиците да започне още в края на този месец, съобщиха от Общинската администрация на Перник.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени