mycomputer.BG

Поздравителен адрес от депутатите от ГЕРБ Перник по случай 24 май

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 100 | Брой коментари 0
08:14 24.05.2020

Скъпи приятели,

Честит празник на българската просвета и култура и славянската писменост!

24 май е дата, свидна за всеки българин. Свързваме я с родното училище, учители, език. Празникът на българското слово, което отеква и пренася през вековете славата на Светите братя Кирил и Методий, превърнали със своето непреходно дело българите в нация.

Поздравяваме всички Вас - представителите на българската култура, наука, образование и изкуство.

През хилядолетната ни история писмеността, училището и знанието винаги са били символ и стожер на българската идентичност. Затова днес изразяваме своята признателност и преклонение към българския учител, тъй като образованието и науката започват винаги от класната стая.

Уважаеми учители,

Вярваме, че пътят, който сте избрали не е професионален избор, а призвание, на което Вие достойно сте отдали живота си.  Желаем Ви крепко здраве, за да можете да берете плодовете на труда си, да будите съзнанието на младото поколение и да ги водите към светли бъднини!

Скъпи ученици, вие сте тези, от които зависи бъдещото развитие на родината ни. Затова бъдете любознателни и последователни в усвояването на знанията в училище.

От сърце честит им и празника на всички творци и просветители. Благодарим Ви за отдадеността, с която изпълнявате своята духовна мисия – да пълните живота ни с красота и знание, и да пренасяте през времето факела на просвещението!

Скъпи приятели, нека на днешния най-светък празник в българския календар да си пожелаем да не стихва жаждата ни за знания, духовното ни извисяване и светлият зов на българщината у всички нас!

Честит празник!

Красимир Велчев

Д-р Александър Александров

Народни представители в 44-то Народно събрание на Р. България

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени