Поставят ограда по коритото на река Струма в центъра на Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 29.04.2020 | Прочитания 634 | Брой коментари 0
14:37 29.04.2020

Започна монтирането на оградата по коритото на река „Струма“ в центъра на Перник. Първите платна от металното съоръжение вече са поставени при входа на градския парк. Оградата се изработва и поставя от общинското търговско дружество „Жилфонд“.

Платната се монтират директно към земна основа чрез система от винтове. Този подход е изключително щадящ природата, а освен това е икономичен. Конусообразното тяло и натискането на почвата гарантират повишена стабилност, сигурност и безопасност. Винтовете са стоманени, ковани и галванизирани чрез потапяне в стопилка, което е предпоставка за  дълъг живот на оградата. Тази модерна система за фундаменти гарантира фиксиране на конструкции за кратко време.

Много родители изразиха задоволството си, че съоръжението се изгражда първо в тази част на реката, защото около Двореца на културата често играят много деца и необезопасеният бряг криеше сериозни опасности за малчуганите.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени